Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Duyuruldu: İlk Fragman Geldi

12.08.2023 19:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Black Forest Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyurdu. İlk fragman bekleyenlere her ne kadar bir şey sunmasa da mumlar eşliğinde yanan bir görüntü bizlere aktarılıyor.
 
Hayranları memnun edecek yeni bir oyun geliyor
 
 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin'de savaşın harap ettiği New York'ta, hayatta kalan tek bir Kaplumbağa ile büyük bir maceraya atılıyoruz. Oyunda kaybettiğiniz ailenizi bulmak için adalet aramak üzere yola çıkıyorsunuz. Görünüşte umutsuz gibi görünen bu yolculuk Teenage Mutant Ninja Turtles'ın yaratıcılarının zihnine ve Eastman, Waltz, Bishop, Delgado ve Escorza Kardeşler'in çok satan çizgi romanına dayanıyor.
 
Resmi ve lisanslı Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin oyunu için şu anda çıkış tarihi belli değil. THQ Nordic tarafından gerçekleştirilen dijital etkinlik kapsamında duyurulan oyun Destroy All Humans yapımlarıyla ön plana çıkan geliştirici Black Forest Games tarafından geliştiriliyor.
 
İlk fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Teenage Mutant Ninja Turtles Platformlar: XBOX 360 Wii 3DS Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler