Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Resmi Olarak Duyuruldu

07.09.2023 18:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Outright Games, yakın zamanda piyasaya sürülen uzun metrajlı animasyon filmi Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'in dünyasında geçen yeni bir Teenage Mutant Ninja Turtles oyununu duyurdu. Oyun konsollar ve PC için 2024 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Hangi konsollara çıkış yapacağı belirtilmedi.
 
Filmdeki olaylardan sonrasını konu alıyor
 
 
 
Filmdeki olayların aylar sonrasında geçen oyunda, filmde yer alan ilgi çekici sanat tarzı yer alıyor. Oyun içerisinde ilgi çekici bu animasyon tarzı ile beraber aynı zamanda mizah unsurlarına dayalı bir hikaye aktarılıyor. Yine yapım içerisinde seriden yer alan birçok unutulmaz karakterle etkileşime girebiliyor ve Kaplumbağaların kontrolünü elinize alabiliyorsunuz. New York City'de geçen oyunda amaç mutant tehdidinden kurtulmak.
 
Popüler serilerden biri olarak karşımıza çıkan Teenage Mutant Ninja Turtles, 1984 yılında Peter Laird ve Kevin Eastman tarafından sunuldu ve bir klasik haline geldi. İlk olarak başarılı bir çizgi roman dizisi olarak piyasaya sürülen bu seri daha sonra popüler bir animasyon TV şovuna oradan da canlı aksiyon televizyon dizisi çevrildi. Bu doğrultuda çok sayıda gişe rekorları kırdı. 
 
Ninja Kaplumbağalar hayranları için ilgi çekici yapısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem için daha fazla detay açıklanmadı. Şu anda herhangi bir tanıtım fragmanı da bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Teenage Mutant Ninja Turtles Platformlar: XBOX 360 Wii 3DS Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler