Tekken 3DS'te 40'tan Fazla Karakter Olacak

Tekken zevkini 3D görüntülerle bir taşınabilir konsolda yaşamak harika olacaktır
19.11.2011 11:06 Alkan Adakaner

     Namco Bandai'nin 3DS'e özel olarak hazırladığı Tekken 3D Prime Edition'ında 40'tan fazla karakter olacağı açıklandı. Bunun yanı sıra 700 adet Tekken kartı da toplama şansımız olacak. Bu kartların hepsini 3D olarak görebileceğiz. Bu kartları StreetPass özelliğini kullanarak ya da CPU karakterleri yenerek kazanabileceğiz.
 
      3D modda bile 60 fps hızında çalışacak olan Tekken 3D Prime Edition'da 8 yeni dövüş arenasının bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Bu arenalarla ilgili henüz bilgi verilmedi. Yine de Namco Bandai'nin yine harita tasarımlara imza atacağını düşünüyoruz.
 
     2012 yılının başında Japonya'da 3DS için çıkacak olan Tekken 3D Prime Edition'da Tekken 3D adlı oyunun yanı sıra Tekken: Blood Vengeance adlı animasyon film de bulunacak. Üstelik ikisi sadece bir oyun fiyatına satılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler