Tekken 3D Prime Edition Duyuruldu

Tekken: Blood Vengeance serinin konusunu daha iyi öğrenmek isteyenler için önemli bir film
18.08.2011 11:20 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde Namco Bandai ve Nintendo'nun arası oldukça iyi. Wii U ve 3DS için duyurulan Tekken oyunları da bunun kanıtı olarak görülebilir.
 
      Gamescom fuarı Nintendo için oldukça sessiz geçiyor, ama arada sırada güzel haberler de duyuyoruz. Bunlardan birisi de 3DS için hazırlanan Tekken ile ilgili. Namco Bandai fuarda yayınladığı video ile Tekken 3D: Prime Edition'ı duyurdu.
 
     3DS'e özel olarak çıkacak bu sürümde Tekken 3D adlı oyun ve Tekken: Blood Vengeance adlı 3D CGI film bulunacak. Böylece 3D keyfini hem oyunda, hem de filmde yaşayacağız.

     Aşağıda Tekken 3D Prime Edition'a ait ilk videoyu bulabilirsiniz. Namco Bandai filmi de paketin içine katarak oldukça doğru bir karar vermiş gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 9 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 29 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 46 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler