Tekken 6, PS4 ve PS5 için Derecelendirildi!

15.08.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Kurulu yeni bir hamleyle iki farklı dövüş oyununu derecelendirdi. Bu doğrultuda kurul PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Tekken 6 ve Soulcalibur: Broken Destiny oyunlarını listeledi.
 
İki farklı dövüş oyunu PS4 ve PS5 tarafına gelebilir
 
 
 
Tekken 6 ve Soulcalibur: Broken Destiny dövüş ve aksiyon oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Dövüş severlere hitap eden yapısıyla ön planda olan oyunlar daha önce farklı platformlara gelmişti. Tekken 6 daha önce PlayStation 3, Xbox 360 ve PlayStation Portable için Soulcalibur: Broken Destiny ise PlayStation Portable için çıkış yapmıştı.
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından yapılan yeni derecelendirmelerin PlayStation Plus Premium abonelerine özel olacağı bildiriliyor. Bu doğrultuda oyunların Klasik Katalog bölümüne geleceği tahmin ediliyor. 
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler