Yeni Tekken Filmi, Prachya Pinkaew'e Emanet

20.05.2012 14:53 Beril Sergün


     Sadece DVD'ye çıkan ilk Tekken filmini izlemiş olanlarınız vardır, bir çok izleyici ve oyuncu tarafından beğenilemeyen film için sanırım hala umut var.
  
     Her şey yeni Tekken filmini yönetecek olan Pachya Pinkaew ile değişebilir çünkü kendisi daha önce çok beğenilen bir film olan Ong Bak'ı yönetmişti. Pachya Pinkaew'ın filmi yöneteceği, Crystal Sky'ın CEO'su, Steven Paul tarafından resmi olarak açıklandı.
 
     Steven Paul'e göre film; Tekken: Rise of the Tournament olacak ve 2010'da çıkan Tekken filminin devamı niteliğinde çekilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler