Tekken 7'de PS4/Xbox One Cross-Play Desteği Sony'ye Bağlı

08.08.2016 08:26 Gazali Çetinkaya

   
   Bandai Namco'nun geliştirip yayıncılığını yapacağı Tekken 7'nin PlayStation 4 ve Xbox One arasında cross play olup olmayacağı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
 
   Twitter üzerinden atılan lütfen oyuna PS4-X1-PC arasında cross play desteği koyun veya sadece PC-PS4 arasında olsun yorumuna Tekken'in oyun tasarımcısı Michael Murray, bu kararın Sony'ye bağlı olduğunu ve Microsoft'un daha önceden söylediğine göre cross platform ile ilgilendiğini belirten türde bir cevap verdi.
 
 
   Daha önce buna benzer bir durum Rocket League ve CD Projekt Red'in kart oyunu Gwent için de yaşanmıştı. Rocket League'in geliştiricisi Sony'den yeşil ışık aldıkları takdirde PS4/Xbox one arasında cross play'in birkaç saat içinde aktif olacağını belirtmişti. Gwent için ise ekip oyuna PS4/Xbox One arasında cross play özelliği koymak istediklerini dile getirmiş ancak yine işin sonunda Sony'nin onayı olduklarını açıklamıştı. 
 
  Tekken 7'nin 2017'nin ilk aylarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler