Tekken 8, 27 Yıldır Görülmeyen Bir Karakteri Geri Getiriyor

12.12.2022 13:09 Umut Tandoğan

 
 
The Game Awards 2022 etkinliğinde, yaklaşan dövüş oyunu Tekken 8 için yayınlanan fragmanda Tekken'de o zamandan beri görünmeyen bir karakterin geri dönüşü dikkat çekti. 
 
Jun, ana karakter Jin Kazama'nın annesi ve görünüşe göre Jin ile babası Kazuya Mishima arasındaki çatışmaya odaklanmaya devam edecek olan yeni oyunun hikayesinde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.
 
Fragmanın sonuna doğru Jin'in Kazuya'yı bir binaya doğru ittiğini görüyoruz, seslendirmesi "Anne, ben hala kimseyi koruyamıyorum" diyor. Ardından, Jun Kazama'nın tanımlanamayan ruhani bir yerde elini kalbine koyduğu ve "Bu dünyayı kötülüğünden ve yozlaşmasından temizleyeceğiz" dediği bir an görüyoruz.

Tekken serisi yepyeni bir çağa hazırlanıyor! En uzun soluklu video oyunu serisi hikâyesi, son teknoloji grafikler ve güçlü yeni rakiplerle geri dönüyor. Tekken 8 çok yakında!
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler