Tekken 8 için Devil Jin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

24.01.2024 22:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Çıkışına günler kala dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir fragman yayınlandı. Devil Jin karakterini aksiyon içerisinde gösteren yeni oynanış fragmanı oldukça dikkat çekiyor.
 
Tekken 8 çok yakında geliyor
 
 
 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulacak olan Tekken 8, 26 Ocak tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak ve şu anda ön siparişler açık durumda. Steam platformu üzerinde ön siparişler 45 dolardan verilebiliyor. Standart sürümünün haricinde iki farklı sürüm de oyuncuları bekliyor.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunan Tekken 8 elbette hayranların dikkatini çekecek türden içerikleri bünyesinde barındırıyor. Oyunda bir yandan ikonik karakterler yer alırken diğer yandan ise seride bulunmayan yeni oyun içi mekanikler bizleri bekliyor. Umuyoruz ki güzel bir dövüş aksiyon deneyimi elde edebilir ve böylece seriye güzel bir şekilde geri dönüş yapabiliriz.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler