Tekken 8 için Zafina Oynanış Fragmanı Yayınlandı

14.01.2024 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni oynanış fragmanları yayınlamaya devam ediyor. Bu seferki fragman, oynanabilir karakter Zafina'yı aksiyon içerisinde gösteriyor.
 
Tekken 8 bu ay sonu çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Fragman ile beraber karakterin detayları açığa çıkıyor. Burada hangi hareketleri sergilediği, hangi kombolarla ön plana çıktığı ve daha fazlası gösteriliyor. Beklenen yapımlar arasında yer alan oyunun şu anda ücretsiz demo sürümü mevcut durumda. Bu demo sürümünü dilediğiniz şekilde indirebilir ve oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak. Oyunda aynı zamanda seride yer almayan yeni mekanikler, oynanış özellikleri, iyileştirmeler ve daha fazlası yer alacak.
 
Zafina fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler