Tekken 8'e Yeni Oynanabilir Karakter Ekleniyor: Reina

13.11.2023 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni bir fragman yayınladı ve bu fragman Reina'yı oynanabilir bir karakter olarak bizlere sundu. Fragmanda karakter animasyonları, tarzı ve daha fazlası yer aldı.
 
Tekken 8 önümüzdeki sene geliyor 
 
 
 
Tekken 8 yönetmeni Kohei Ikeda, PlayStation Blog'da yayınladığı yazıda yeni karakter hakkında şunları aktardı: "Reina, on yıl önce Tekken 7'nin hikayesinin geliştirilmesi sırasında tasarlanan bir karakterdi. Tekken 8'in hikayesi The Dark Awakens'ta hayati bir rol oynuyor. Şık ve çekici görünümüne rağmen Reina'nın içinde kötülük duygusu da yer alıyor ve bu durum karakterin hem kişilik hem de dövüş stiline yansıyor." 
 
Beklenen dövüş oyunları arasında yer alan Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Karakter fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 13 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler