Tekken: Blood Vengeance'ın İlk 7 Dakikası

Sakin olun kızlar!
18.11.2011 09:25 Alkan Adakaner

     Namco Bandai bir yandan Tekken Tag Tournament 2 ve Tekken 3DS adlı oyunları hazırlarken bir yandan da Tekken Blood Vengeance adlı animasyon filmiyle uğraşıyor. Bu animasyon filmin Tekken hayranlarının yanı sıra seriyle tanışmayanlara ulaşmak için güzel bir yöntem.
 
     Tekken Hybrid ve Tekken 3D Prime Edition kutularında da yer alacak olan bu animasyon filminin ilk 7 dakikalık bölümü ortaya çıktı. Özellikle dövüş sahnelerinin adrenalin dolu olduğunu söyleyebiliriz. Ne de olsa bu animasyon bir dövüş oyunundan uyarlanma.
 
     92 dakika süre bu animasyonun ilk 7 dakikası belki çok tatmin edici değil, ama nasıl bir animasyonla karşı karşıya kaldığımızı da anlayabiliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 23 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler