Tekken: TT 2, PS3'te Bu Kadar Yer Kaplayacak

04.09.2012 12:56 Levent Polater

 
    Sıradaki Tekken Tag Tournament'ın Playstation 3 sabit diskinizde ne kadar yer kaplayacağı yapılan duyuru ile birlikte netlik kazanmış oldu.
 
    Sabit diskte 7.5 GB yer kaplayacağı belirtilen Tekken Tag Tournament 2'nin Tekken 6'dan 2 kat daha fazla yer istediği görülüyor. Yükleme sürelerini küçültecek olan bu opsiyonel yüklemenin oyun deneyiminiz arttıracağı kesin.
 
    50'den fazla oynanabilir karakter, yeni interaktif sahneler, çevre etmenleri ve sıkıntısız (en azından öyle söyleniyor) bir online deneyimi sunacağı söylenen Tekken Tag Tournament 2, Playstation 3 ve Xbox 360 için önümüzdeki hafta çıkışını gerçekleştirecek. Wii U için de çıkacağı söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 10 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler