Tekken TT 2'nin Prologue Sürümü Hybrid'te

Tekken Tag Tournament'i HD olarak oynamaya ne dersiniz?
24.07.2011 09:15 Alkan Adakaner


     Bu Sonbahar'da piyasaya çıkacak olan Tekken: Hybrid'in içinde Tekken Tag Tournament 2'nin Prologue sürümünün de bulunacağı açıklandı. San Diego Comic-con'da yapılan açıklamada Ling Xiaoyu ve Alisa Boskonovitch'in Prologue sürümde oynanabilir karakterler olacağı açıklandı. Başka oynanabilir karakterler de olacakmış, fakat geliştirici ekip henüz eleme yapmamış.
 
     Tekken Tag Tournament'in HD sürümünün yanı sıra Tekken: Blood Vengeance adlı animasyon filmden oluşan Tekken: Hybrid adlı pakette Tekken Tag Tournament 2: Prologue'un da yer alacak olması satışları arttıracaktır.
 
     Namco Bandai şu sıralar 3DS ve Wii U için de birer Tekken oyunu hazırlıyor. Dövüş oyunlarının popülerleliğinin tekrar arttığı bir dönemde akıllıca bir karar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 17 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler