Tekken Tag 2'nin Ücretsiz DLC'sini PSN'den İndirin

Tekken Tag Tournament 2 inceleme puanları ile de beğeni toplamıştı.
13.11.2012 09:42 Alkan Adakaner


     Sony'nin Playstation Store'da bugün yapacağı güncelleme ile Playstation 3 kullanıcıları Tekken Tag Tournament 2 için yeni karakterleri indirme şansı bulacaklar. Üstelik bu karakterler ücretsiz olarak yayınlanacaklar.
 
     Tekken Tag Tournament 2 bugün PSN'den de satışa çıkacak ve aynı zamanda Dr. Boskonovitch, Unknown ve Violet ise ücretsiz olarak indirilebilir karakterler olarak sunulacaklar. Bu karakterleri daha önceki Tekken oyunlarında da görmüştük.
 
     Bunların yanında ön-alım yapanlar için sunulan karakterler Ancient Ogre, Angel, Michelle Chang ve Kunimitsu da bugünden itibaren ücretsiz olarak PSN'den indirilebilecekler. Yani oyundaki karakter sayısı bir hayli artacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler