Tekken Tag Tournament 2 İçin 3D Desteği Duyuruldu

15.08.2012 18:43 Tunahan Başol

 
     Şu sıralar gerçekleşmekte olan Gamescom konferansından gelen haberlere göre, Namco Bandai, Tekken Tag Tournament 2 için 3D desteğini duyurdu.
 
     Ayrıca fuar sırasında bir röportaj gerçekleştiren Katsuhiro Harada, kendi istediğiniz müzikleri çalabileceğiniz bir oyun modunu tanıttı. Bu mod sayesinde, PS3 veya Xbox 360'larınızda bulunan müzikleri, oyunda bulunan karakter ve dövüş alanını seçme ekranlarında dinleyebileceksiniz.
 
     Oyun için gelen duyurulardan bir tanesi de oyunun müzikleri hakkında oldu. Yapılan açıklamaya bakılırsa oyunun müzikleri yapımın çıkışından bir süre önce ve belirli bir ücret karşılığında satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler