Tekken Tag Tournament 2'de Her Karaktere 30 Eşya

Alnınızda bir çekiçle rakibinize vurduğunuzu düşünün. Sonuç ne olurdu acaba?
10.03.2011 12:02 Alkan Adakaner


       Famitsu dergisinin yeni sayısında Tekken Tag Tournament 2'nin karakter özelleştirme seçenekleri üzerinde duruldu ve daha önceki Tekken oyunlarından çok daha ayrıntılı bir yapımın bizi beklendiği belirtildi.
 
       Dergide yer alan bilgilere göre karakterimizin kostümleri, saç şekilleri ve sahip olacakları eşyaları belirleme olanacağımız olacak. Belli mekanlarda kostümlerin değişebileceğini söyleyen dergi, saç şeklimizi de çok ayrıntılı biçimde değiştirebileceğimizi söylüyor.
 
       Oyunun önceki ekran görüntülerinde gördüğümüz eşyaların (beyzbol sopası, çekiç gibi) sayısı ise bir hayli fazla olacak. Her karakterin 30 civarında eşyası olduğu söyleniyor. Tabi bunların hepsi doğrudan saldırı amaçlı olmayacak.
 
      Özel saldırılar da düzenleyebileceğimiz bu eşyalar oyun için büyük önem arz edecek gibi görünüyor. Örneğin, King belli bir kemer taktığında, ona özel belli bir yeteneği olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler