Tekken Tag Tournament 2'de Senaryo Modu Olacak

Çılgın kombolar bizi bekliyor
27.04.2012 10:44 Alkan Adakaner


     Eylül 2012'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkması beklenen Tekken Tag Tournament 2'nin konsol sürümünün senaryo moduna sahip olacağı açıklandı. Serinin yaratıcısı Katsuhiro Harada bu konuya açıklık getirdi.
 
     Oyundaki her bir karakterin 1.5 ila 2.5 dakika arasında değişen sinematik videolara sahip olacağını belirten Harada, Tekken Tag Tournament 2'de toplamda 50'den fazla karakterin olacağını da belirtiyor. Yani sinematiklerin toplam uzunluğu bir film olabilir.
 
      Sinematiklerin süresinin Tekken 6'dan çok daha uzun olduğunu belirten Harada, Tekken Tag Tournament 2'nin serinin senaryosunu yakından takip edenler için önemli olduğunu vurgulamış oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler