Tekken Tag Tournament 2'den 44 Yeni Görüntü

Bence o çekiçe gerek yok, çünkü Kazuya'nın alnıyla oldukça sert vuruşlar yaptığına daha önceki oyunlarda şahit olduk
14.02.2011 13:42 Alkan Adakaner


     Gelecek yıl piyasaya çıkmasını beklediğimiz Tekken Tag Tournament 2'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı ve aynı zamanda oyunla ilgili yeni bilgiler de açığa çıktı.
 
     Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi Tekken Tag Tournament 2'de karakterlerimiz çekiç ve beyzbol sopası gibi çeşitli eşyaları kullanabilecekler. Mesela bir görüntüde Kazuya'nın alnında bir çekiçle Heihachi'ye vurduğunu görüyoruz.
 
    Bir diğer görüntüde de Paul'un beyzbol sopasını kullanarak rakibine vurmasına şahit oluyoruz. Anlaşılan Tag Tournament 2'de bu eşyalar da çok işimize yarayacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 8 Sn önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 38 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler