Tekken Tag Tournament 2'den Ayrıntılı Bir Video

O maskenin altında çok tatlı bir yüzün olduğuna eminiz
18.02.2011 17:42 Alkan Adakaner


     Tekken Tag Tournament 2'nin yeni videosu Amusement Expo 2011'de ortaya çıktı. Oyunun Arcade sürümünde görüntülerin (konsollarda da benzer kalitede olacak) bulunduğu video sayesinde bir çok yenilik hakkında fikir sahibi oluyoruz.

      Oyunun sinematik görüntülerinin yanı sıra, oyun içi sahnelerin de bulunduğu videoda öncelikle mekanların nasıl yıkıldığı ve mekanların yıkılmalarının etkisi gösterilmiş. Örneğin alt kata düşen düşmana partnerimizin vuruş yapabildiğini görüyoruz.

     Ayrıca bir sahnede de çevredeki insanların bizim dövüşümüzden etkilenip havuza düştüğünü de görme şansı yakalıyoruz. Yani oyun genel olarak çevre etkileşimine büyük önem vermiş.

      Bunun yanı sıra oyundaki silah kullanımını (sopa veya çekic gibi) gördüğümüz sahneler de bulunuyor. Bir sahnede Kazuya rakibini alnında bulunan çekiçle gerçek anlamda yere çakıyor. Ayrıca videoda 40 civarında karakterin oyunda bulunacağı söylenmiş ki bu harika bir rakam.
 
      Videonun diğer bölümlerinde ise Arcade salonları için kart sistemi gibi özellikler tanıtılmış ve bunun konsol oyuncularını ilgilendiren bir tarafı bulunmuyor. Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler