Tekken Tag Tournament 2'den Yeni Görüntüler

Karakterlerin kullanacağı yakın dövüş silahları bazı oyuncuların tepkisini çekmişti
26.07.2011 08:52 Alkan Adakaner


     Namco Bandai, Tekken Tag Tournament 2'nin yeni oyun içi görüntülerini yayınladı. Bu görüntülere baktığımızda yine grafiksel olarak oldukça iyi bir Tekken oyununun bizi beklediğini söyleyebiliriz.

    Tekken: Hybrid'in içinde bulunacak olan Tag Tournament 2'nin Prologue sürümünden alınan bu görüntülerde Ling Xiaoyu ve Alisa Boskonovitch'i görüyoruz. Burada en çok dikkatimizi çeken şey ise Alisa'nın kullandığı silah oluyor. Bir çeşit testere olan bu silah benzeri şeyler her karakterde bulunacak.
 
    Playstation 3 ve Xbox 360 için 2012 yılının Yaz aylarında çıkması beklenen oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 42 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler