Tekken Tag Tournament 2'nin Yeni Karakteri "JC"

Yeni karakterimiz JC, King veya Armor King ile iyi bir takım oluşturabilir
12.01.2011 12:59 Alkan Adakaner


    Tekken Tag Tournament 2'nin geçen yıl yayınlanan bir videosunda karşımıza çıkan maskeli kadın güreşçinin adı belli oldu. Famitsu'daki bilgilere göre bu karakterimizin adı "JC"
 
    Japonca'da yabancı kökenli sözcükleri yazmak için kullanılan alfabe Katakana'da adının çevirisi "JC" olarak yazılan maskeli kadın güreşçimiz oldukça atletik olacak. Sanırım King ve Armor King gibi karakterlerle de iyi bir takım olabilir.
 
     Famitsu aynı zamanda 6 karakteri daha Tag Tournament 2 için onayladı. Bu karakterler: Heihachi Mishima, Jin Kazama, Jinpachi Mishima, Asuka Kazama, Marshall Law ve Miguel.
 
     Famitsu oynanış öğeleri ile ilgili bazı bilgileri de yayınlandı. Buna göre ilk Tag oyununda olduğu gibi bu oyunda da dövüş sırasında değiştirebileceğimiz iki karakterimiz olacak. Ayrıca iki karakterin birlikte düşmanı fırlattığı hareketlere de sahip olacağız.
 
     Tekken Tag Tournament 2'nin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ama oyun 2012'ye sarkarsa bu çok şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler