Tekken X Street Fighter'ın İlk Görüntüleri Seneye

Tekken X Street Fighter'ın sunacağı deneyimi merak etmemek mümkün değil
04.11.2011 16:12 Alkan Adakaner

  
     Capcom tarafından hazırlanan Street Fighter x Tekken ile ilgili şu ana kadar çok sayıda video ve görüntü yayınlandı. Buna rağmen Namco Bandai'nin hazırladığı Tekken x Street Fighter'dan ise malesef herhangi bir görsel yayınlanmış değil.
 
     Tekken serisinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada'nın Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre oynanış stili olarak Tekken'e benzeyecek olan Tekken x Street Fighter ile ilgili ilk görüntüler gelecek yıl yayınlanacak.
 
      Sanırım Capcom'un Mart ayında piyasaya çıkarmayı planladığı Street Fighter x Tekken raflardaki yerini almadan önce Tekken x Street Fighter ile ilgili bilgilere ulaşmamız da mümkün olmayacak. Ne de olsa Capcom ve Namco Bandai anlaşmasının bir de pazarlama yönü bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken X Street Fighter Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler