Tekken'in Yapımcısı Wii U'nun Online'ını Çözemedi

19.09.2012 21:44 Erkut Köse


   Wii U ile ilgili bilgiler irili ufaklı halde yayımlanmaya devam ederken akıllardaki en büyük soru işareti Wii U'nun online alt yapısı. Bir röportaj sırasında bu sorunun yöneltildiği Katsuhiro Harada'nın da bu konuda kafası karışmış gibi gözüküyor.
 
    Kendisinden Xbox 360 ve Playstation 3 sistemleriyle Wii U'nun karşılaştırılması istenen Harada, "Wii U'nun online sistemini tam olarak anlamış değilim. Nintendo ile online sistem konusundaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." diyerek konu hakkında bir bilgi vermekten kaçındı.
 
    En çok da geliştiricilerin bilmesi gereken bir konuda Harada'nın verdiği bu tepki biraz ilginç. Belki bilgi vermekten kaçınmak için yaptı, belki de gerçekten sistemini halen daha bilmiyor. Umarız bu sistemle ilgili kısa zaman içinde daha çok bilgi yayınlanır da biz de merak ettiğimiz soruların cevabını bulabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler