Teknoloji Eksperleri Exper İçin Kamera Karşısında

03.10.2013 17:20 bolumsonucanavari.com BSC


     Türkiye’nin önde gelen teknoloji eksperleri, yeni nesil Intel Core işlemcili Exper ürünlerini 30 gün boyunca güncel hayatlarında kullanarak deneyimlerini, önerilerini, beklentilerini ve güvenilir teknoloji ürünlerinde aradıkları özellikleri teknoloji meraklıları ile paylaştı.

     Exper’in yaptığı araştırma; teknoloji ürünlerinin satın alma kararında, bir uzmana danışmanın tercihi etkileyen en önemli kriterlerden biri olduğu ortaya çıktı. Bu sonuç doğrultusunda “Teknoloji Eksperleri Diyor ki” projesini başlatan ve uzmanların deneyimlerine başvuran Exper, eksperlerden bir kez daha onay aldı.

     Projede Aytun Çelebi UltraBook’u, Ecevit Bıktım EasyPad Tablet PC’yi, Ersin Kılıç oyun bilgisayarı Xcellerator’u, Mesut Çevik ’de UltraNote’u bir ay boyunca kullandı. Tüm uzmanların iyi bir bilgisayarda aradıkları özellikler kullanım amacına göre değişkenlik gösterirken Aytun Çelebi; uzun pil süresi, hız, hafiflik ve sağlamlığa, Ecevit Bıktım; güvenilir, mobil, kolay sahip olunabilecek teknolojiye, Ersin Kılıç; İşlemci hızı, ekran kartı, soğutma sistemine, Mesut Çevik ise; mobil, hızlı ve satış sonrası desteği ile kesintisiz hizmete dikkat çekti.

     “Exper İyidir…” projesinin tüm videolarını https://www.youtube.com/ExperBilgisayar adresinden izleyebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler