Teknosa'dan PS4'e Gece Satışı Fırsatı

11.12.2013 14:29 Samet Konuksal

 
    Herkes için Teknoloji felsefesiyle Türkiye’nin 77 ilindeki 296 mağazasıyla teknoloji severlere ulaşan Teknosa, Türkiye’deki çok sayıda kişinin merakla beklediği PlayStation® 4’ü geceden tüketiciyle buluşturacak. PlayStation® meraklıları, 12 Aralık gecesi Sony Eurasia garantisi ve Teknosa ayrıcalığı ile sunulan sınırlı sayıdaki PlayStation®4’e sahip olabilecek.

    Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa, Türkiye’de 13 Aralık’ta satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation®4’ü, 13 Aralık gece 00.00’dan itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında özel fırsatlarla satışa sunacak.

    Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation®4, Sony Eurasia garantisiyle Teknosa Cevahir mağazasında gece açılışına özel 75 şanslı tüketici tarafından 1399 TL’lik özel fiyatı ve toplam 400 TL değerindeki EA Sports FIFA14 ve Killzone Shadow Fall PlayStation®4 oyun hediyeleri ile birlikte satın alınabilecek. Teknosa Ankamall Extra mağazasında ise 50 şanslı tüketici 1399 TL’lik özel fiyatı ve Knack™ oyun hediyesi ile PlayStation®4 sahibi olabilecek.

    PlayStation®4 oyun konsolunun satışı aynı gece teknosa.com’da, İstanbul il sınırları içinde aynı günde teslimat imkanı ile devam edecek.

Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı
Dünya çapındaki toplam satışlarının 1 Aralık 2013 itibariyle 2.1 milyon adedi aştığı açıklanan PlayStation®4, 15 Kasım itibariyle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da, 29 Kasım itibarıyle de Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika’da piyasaya sürüldü. Dünya üzerinde 32 ülkede satışa sunulan PlayStation®4, son teknoloji grafikleri ve gerçekçiliğiyle tüm oyunlarının heyecanla beklendiği bir ürün olarak dikkat çekiyor.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 596 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler