Telltale Serisi The Expanse için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

18.02.2023 15:41 Mehmet Tandoğan

 
 
IGN Fan Fest 2023 etkinliğinin bir parçası olarak The Expanse: A Telltale Series için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. The Expanse bilim kurgu temalı hikaye odaklı macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunun bu yıl çıkması bekleniyor.
 
The Expanse, seçimli bir yapıyı bizlere sunacak
 
 
 
Telltale serisinin klasik yapısını bizlere sunacak olan The Expanse, Deck Nine ekibi tarafından geliştiriliyor. Bu yapım içerisinde yine daha önce aşina olduğumuz önemli seçimler, çözmemiz gereken bulmacalar ve daha fazlası yer alacak. 
 
Bu yıl içerisinde çıkması planlanan oyunun yeni oynanış fragmanında, oyun içerisinde yer alan karakterlerden bazıları, çeşitli uzay atmosferi, karakterler arası diyaloglar, oynanış sekansları, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Öte yandan 2018 yılında iflasını duyuran Telltale stüdyosu, 2019 yılında LCG Entertainment tarafından satın alındı. Bu şekilde varlığını sürdürmeye devam eden stüdyo içerisinde yer alan çalışanların yarısı eski Telltale üyesi.
 
Bu yeni Telltale oyunu Life is Strange: True Colors'ın arkasındaki stüdyo Deck Nine tarafından geliştiriliyor. Deck Nine ve Telltale iş birliği kapsamında geliştirilen bu yapımda iki stüdyonun imzası bulunuyor.
 
The Expanse oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler