Temmuz Ayının PlayStation Plus Extra ve Premium Oyunları Sızdırıldı

09.07.2022 14:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından abonelik hizmeti şeklinde sunulan PlayStation Plus'a her ay yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sony, oyunları belirli dönemlerde duyuruyor ancak birçok oyun duyuru öncesinde sızdırılıyor. Şimdi ise Temmuz ayının sonlarında PlayStation Plus Extra ve Premium üyelerine sunulacak olan oyunlar sızdırıldı.
 
ResetEra kullanıcısı BlackBate tarafından sızdırılan bu oyunlar arasında, Stray, Assassin's Creed IV: Black Flag, Assassin's Creed Unity, Saints Row IV: Re-Elected ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte Temmuz 2022'de PlayStation Plus Extra ve Premium'a geleceği bildirilen oyunların tam listesi: 
 
- Stray (Geleceği resmi olarak onaylanmıştı)
- Final Fantasy VII Remake Intergrade + Episode INTERmission
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Assassin's Creed Unity
- Assassin's Creed: Freedom Cry
- Assassin's Creed: The Ezio Collection
- Saints Row IV: Re-Elected
 
BlackBate, bu oyunların 19 Temmuz'da hizmete ekleneceğini açıkladı. Her ne kadar bu sızıntı resmi olarak doğrulanmış olmasa da birçok sızıntı doğru çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler