Temmuz'da Street Fighter 5 Duyurusu Yapılabilir

Street Fighter 4 oldukça başarılı bir oyundu
25.05.2013 00:46 Alkan Adakaner


     Street Fighter 4 genel olarak büyük başarı toplamıştı ve bu oyunun satışları da oldukça iyi durumdaydı. Capcom zaten oyunun farklı sürümlerini yayınlayarak da durumdan ne kadar memnun olduğunu gösterdi. Şimdi ise sırada yeni oyun olabilir.
 
     Serinin başındaki isim Yoshinori Ono'ya Twitter üzerinden "Yeni Street Fighter'ın yayınlanması veya hakkında bir şeyler açıklanması için önümüzde bir yıl mı var?" sorusu soruldu. Ono ise şu yanıtı verdi: "Evo 13'e kadar bekleyin."
 
    EVO 13'ten kasıt, 12 Temmuz'da düzenlenecek olan Evolution Championship Series 2013 adlı dövüş oyunları şampiyonası. E3 fuarında herhangi bir Street Fighter duyurusu yapmayacağını söyleyen Ono, muhtemelen Street Fighter 5 duyurusunu Temmuz'a saklıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler