Temmuz'un İlk Günü Çıkış Yapacak Switch Oyunları

29.06.2022 21:23 Umut Tandoğan

 
 
Nintendo, Switch el konsoluna yeni oyunlar çıkmaya devam ediyor. Temmuz ayı da oyun anlamında dolu dolu geçecek gibi gözüküyor. Biz de sizler için bu listemizde Temmuz'un ilk günü çıkış yapacak oyunları derledik. Temmuz ayı içerisindeki diğer oyunları da bir başka listede hazırlayacağız. İşte listemiz:
 
1- Almost My Floor
 
 
 
Almost My Floor - lanetli kabusların ürkütücü atmosferinde geçen point and click tarzındaki bir dedektif oyunu. Attığın her adım ölümcül olabilir. 9 numaralı evin sakinlerinin gizemini çöz ya da delir. Sonsuz katlı labirentler kurbanlarının peşini savaşmadan bırakmıyor. 
 
Alex için bu, uzun bir ev yolculuğun hikayesi. Bu evin içinde yaşayan her şey kurgu ve gerçek arasında. Canavarlarla yüzleşmenin, diğer ev sakinleriyle tanışmanın ve kaderlerini belirlemenin zamanı geldi. Ama en önemlisi, dehşetin derinliklerinden kaçmak… ve sonrasında aklı başında kalmaya çalışmak.
 
Dedektif Adam Trust için sırları çözmek hayatının anlamı. Pes etmeyi sevmediği için 9 numaralı ev hakkındaki her şeyi öğrenmek istiyor. Ancak bu sefer hırsının bedeli çok ağır olabilir. 
 
- Farklı bakış açılarına sahip iki ana karakter
- Geçmek için çeşitli seçenekler 
- Sizi kısa süreliğine düşündürecek ilginç bulmacalar 
 
2- Beasties
 
 
 
Beasties, bir Beastie eğitmeni rolünü üstlendiğiniz sıra tabanlı bir 2D bir bulmaca oyunu.
 
Canavarlar insanlarla tam bir uyum içinde yaşarlar. Ancak bir Beastiemaster'ın ortadan kaybolmasıyla bu uyum bozulur. Beastiemasters loncası, ne olduğunu öğrenmeniz için sizi bir köye gönderiyor. 
 
- Canavarlarınızı geliştirin: Sağlık, savunma, güç ve özel yeteneklere yatırım yaparak her Beastie'yi ayrı ayrı yükseltebilirsiniz. Stratejinize göre ekibinizi nasıl kuracağınıza siz karar verin!
- Dünyayı keşfedin: Dünyada gizli nesneler ve özel ganimetler ile rastgele olaylar olacak. Önemli kaynakları toplamak ve bir sonraki macera aşamasına hazırlanmak için canavar eğitmenlerine meydan okuyun veya uzun otların arasında yeni canavarlar arayın.
- Yolculuğunuz için gerekli kaynakları elde edin!
- Beasties ile takım kurun, onları yükseltin ve oyununuz için özelleştirin!
 
3- Gamedec
 
 
 
22. yüzyılın Varşova'sına hoş geldin. Geleceğin teknolojisi o kadar gelişti ki "gerçeklik" kavramı göreceli, "hayat" ve "ölüm" pek çok anlama sahip. Sanal dünyalar insan doğasında sorunlara neden oluyor: şehvet, tembellik, kıskançlık ve kibir.
 
Bu sanal oyun dünyalarının sakinlerinin uzman Gamedec'lere ihtiyacı var. Gamedec'ler, bu dünyalarda tecrübeli olan ve müşterilerinin komisyonu karşılığında sırları açığa çıkarıp bu gerçekliklerdeki mekanikleri keşfetmek için çalışan Özel Dedektiflerdir. Sen de onlardan birisin. Bir Gamedec'sin. 
 
- Unsurları topla ve araştırmaları istediğin tarzda yönetmene olanak tanıyacak kendi uzmanlıklarından oluşan eşsiz bir set yarat.
- Kodekste toplanan bilgiler sayesinde sanal dünyalar arasındaki sıra dışı ilişkileri ve bu dünyaların sakinlerini keşfet. 
 
4- Instant Sports All-Stars
 
 
 
Instant Sports All-Stars'ta, Amerika'da popüler olan çeşitli spor dallarına giriş yapabilirsin.
 
8 spor ve aktivite ile sporu deneyimleyin... Beyzbol, Amerikan futbolu, hokey, basketbol, bowling, atıcılık ve futbol... Burger Tower'ı da unutmayın! Her alanda en iyi olmaya çalışın! 
 
Karakterinizi kişiselleştirmek için tonlarca koleksiyon: şapkalar, üstler, altlar ve daha fazlası... 
 
5- Jetboy & The Randomizer of Doom 
 
 
 
- Dave'in, Doom Nebula'ya bir tatil yaparak her şeyden uzaklaşmasına yardım edin.
- Çeşitli gezegenler, kötü adamlar, patronlar, silahlar, güçlendirmeler ve zorluklar...
- Lazer silahları, roketatarlar, el bombaları ve daha fazlası..
 
6- Parasite Pack
 
 
 
İlgi çekici bir arka planı olan zorlu bir 2D platform oyunu. Atlamadan duramayan Henry the Hyperactive Flea olarak oyna!

Aşırı zor ama nostaljik 8-bitlik 80 seviyeyi keşfederken tuhaf karakterlerle tanış ve sırları keşfet.

Tapeworm Disco Puzzle, gece kulübü sahibi olan tenya olarak oynadığınız grid-based bir bulmaca oyunudur. Retro esintili 100 seviyede düşmanlardan ve engellerden kaçınması için tenyaya rehberlik et. 
 
Özellikler:

* 2 oyun bir arada
* Hataların üstüne sünger çekmek için geri sarma özelliği
* Retro esintili teknoloji, sanat ve ses
* Parazit temalı eğlence
* Platform ve bulmaca oynanışı 
 
7- Rainbow Laser Disco Dungeon
 
 
 
Yıl 2084. Dünya, başka bir boyuttan gelen kötü robotlar tarafından yönetiliyor. Tüm müzikler yasaklandı. Dans etmek kesinlikle yasaktır. Yine de yeraltında ritim devam ediyor.
 
Dünyanın en büyük müzikologu Dr. Dysco bir keşif yaptı: Robotları yok etmek için müzik kullanılabilir!
 
Dysco, robot istilacıları yok etmek için bir müzik cephaneliği inşa etmeye başlar, ancak Rainbow Laser olarak bilinen silahı tamamlamanın eşiğinde olan Dysco ortadan kaybolur! 
 
Rainbow Laser'i bulabilir misin? Hayatta kalıp Dysco'yu kurtarabilir misin?
 
Temmuz'un ilk günü Switch konsoluna listemizde yer alan oyunlar geliyor. Bu liste arasında merakla beklediğiniz oyunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler