Temtem Steam'de Erken Erişime Açıldı

21.01.2020 21:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Humble Bundle ve geliştirici Crema, Pokemon serisinden esinlenen çok oyunculu yaratık toplama macera oyunu Temtem'in bugün itibarıyla Steam'de erken erişime açıldığını duyurdu.

79,00 TL fiyattan satışa sunuldu.
 
Crema tarafından belirtilene göre, oyunun 2021'in ikinci veya üçüncü çeyreğine kadar erken erişim sürecinde kalması bekleniyor. Tam sürüm ile birlikte oyun konsollara da gelecek.
 
Erken erişim sürümü ilk 3 ada, 80'den fazla canavar ve 20 saatin üzerinde oynanış süresi ile tam oyunun %50'sini içeriyor. Ayrıca oyun tamamen co-op olarak da oynanabilir durumda ve oyuncuların hikayeyi tamamladıktan sonra yine oynamaya devam etmelerini sağlayacak oyun sonu içeriği de mevcut.
 
Tam sürüm ile birlikte 160'tan fazla canavar, 6 benzersiz ada + 1 mini ada, sıralamalı eşleşme, açık artırma / takas marketi ve daha fazlasının eklenmesi planlanıyor.
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Temtem Platformlar: PC Geliştirici: Crema Games Dağıtıcısı: Humble Bundle Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler