Tencent ve Sony, FromSoftware'in Yüzde 30'luk Hissesini Satın Aldı

31.08.2022 13:33 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware'in ana şirketi Kadokawa Corporation, FromSoftware'in hisselerinin bir kısmını Tencent Holdings'in yan kuruluşu Sixjoy Hong Kong'a ve Sony Group'un yan kuruluşu Sony Interactive Entertainment'a sattığını duyurdu.
 
Sixjoy Hong Kong, FromSoftware'in hisselerinin yüzde 16,25'ini, Sony Interactive Entertainment ise FromSoftware'in yüzde 14,09'una sahip olacak. Kadokawa Corporation, yüzde 69,66 hisse ile şirketin en büyük hissedarı olmaya devam ediyor. 
 
Kadokawa Group, başta yayın, video, oyun, web hizmeti ve ve daha fazlası olmak üzere çeşitli bölümlerde istikrarlı bir şekilde içerik oluşturmaya devam ediyor. Temel stratejisini ise “teknoloji ve küresel medya ” oluşturuyor. 
 
FromSoftware, oyun sektöründe ön plana çıkarak, Sekiro: Shadows Die Twice ve Elden Ring gibi dünyaca ünlü çalışmaları ile gündemdeki yerini koruyor. Oyun sektörüne daha da sağlam adım atmak isteyen Kadokawa Group, bu yöndeki ilerlemesini sürdüreceğini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 42 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler