Tenet Bir Kez Daha Ertelendi

26.06.2020 10:40 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların en popüler ve başarılı yönetmenlerinden olan Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet bir kez daha ertelendi. 
 
Normalde 17 Temmuz'da vizyona girecekken koronavirüs sebebiyle 31 Temmuz'a ertelenmişti. Şimdi ise tekrar artan koronavirüs vakaları sebebiyle film bir kez daha ertelendi ve yeni vizyon tarihi 12 Ağustos 2020 oldu.
 
Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 
Salgının bu şekilde devam etmesi durumunda filmin tekrar tekrar erteleneceğini de hatırlatalım. Yönetmen Nolan, filmin kesinlikle sinemalarda yayınlanmasını istiyor çünkü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler