Tenet Dünya Genelinde 150 Milyon Doları Geçti, Kâr İçin 500 Milyonu Geçmesi Lazım

08.09.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan, Christopher Nolan'ın son filmi Tenet, iki hafta  önce Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkede vizyona girmişti. Geçtiğimiz hafta da Amerika ve Çin gibi ülkelerde vizyona girdi.
 
Tenet, Avrupa ve birkaç tane ülkede vizyona girdiğinde ilk haftasında 53 milyon dolar hasılat elde etmişti. Şimdi de Çin ve Amerika sayıları paylaşıldı. Tenet, ilk haftasında Amerika'da 20 milyon dolar hasılat elde ederken Çin'de de 30 milyon dolar hasılat elde etti. Bu şekilde de 150 milyon doları geçmiş oldu.
 
Christopher Nolan'ın Prestij filminden bu yana en kötü açılış yapan filmi de bu şekilde Tenet oldu. Bunun en büyük sebebi elbette salgın. Analistler, Tenet'in kâra geçebilmesi için en az 500 milyon doları geçmesi gerektiğini söylüyor. Bu sayı Tenet için geçilebilecek bir sayı, ancak Tenet'in böyle bir zamana denk gelmesi de gerçekten üzücü oldu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler