Tenet'in Son Fragmanı ve İnceleme Puanları Paylaşıldı

22.08.2020 14:12 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in son fragmanı ve inceleme puanları paylaşıldı.
 
Fragmanda, ünlü şarkıcı Travis Scott'ın Tenet için özel hazırladığı The Plan şarkısı çalıyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Film için şu anda 18 farklı sitenin incelemesi bulunuyor ve eleştirmenlerin verdiği puanların ortalaması 71. Rotten Tomatoes üzerinde ise %79'luk bir puanı var.
 
Tenet ülkemizde sinemaların açık olması durumunda 26 Ağustos'ta vizyona girecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler