Tenet'in Türkiye'deki Gişe Sayısı Açıklandı

04.09.2020 10:53 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan, Christopher Nolan'ın son filmi Tenet, geçtiğimiz hafta içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkede vizyona girdi. Şimdi de Tenet'in ülkemizdeki istatistikleri paylaşıldı.
 
Tenet ilk haftasında Türkiye'de 409 farklı salonda gösterime girmiş. İlk haftasında 25.830 kişi tarafından izlenmiş ve 511.359 TL hasılat elde etmiş.
 
İkinci haftasında ise toplamda 652 farklı salonda gösterilmiş. İkinci haftasında ise 31.352 kişi tarafından izlenerek 740.005 TL hasılat elde etmiş. 
 
26 Ağustos'tan bu yana toplamda 57.182 kişi tarafından izlenerek 1.251.364 TL hasılat elde etmiş. 
 
Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler