Tenet'te Yeşil Ekran Kullanılmamış

13.08.2020 10:17 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet ile ilgili ilginç bir detay paylaşıldı.
 
Dün itibarıyla Christopher Nolan'ın bir diğer filmi Inception'ın vizyona girmesinin 10. yılı şerefine filmi tekrar vizyona soktular. Tenet filminden de bu sırada yeni bir detay paylaşıldı. Açıklamaya göre Tenet'te yeşil ekran kullanılmamış. Sadece pratik efekt denilen efekt türü kullanılmış. Bu da Star Wars'un ilk filmlerinde gördüğümüz efekt türü, Death Star'ı bilgisayarda yaratmak yerine maketi ile çekilmişti. 
 
Tenet ülkemizde sinemaların açık olması durumunda 26 Ağustos'ta vizyona girecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler