Tenet'ten Yeni Bir Teaser Paylaşıldı, Fragman Yarın Paylaşılacak

21.05.2020 13:27 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların en başarılı yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'in ikinci fragmanı yarın paylaşılacak. Film için şimdilik bir teaser paylaşıldı. 
 
İlk fragmanı Ocak ayında yayınlanan Tenet'in ikinci fragmanı yarın paylaşılacak. Bir süredir ertelenip ertelenmeyeceği belli olmayan filmin, şimdilik ertelenmediği geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. bunun üzerine filmin reklam çalışmaları da başladı.
 
Bahsi geçen teaserı aşağıdan izleyebilirsiniz. Fragman yayınlanınca yine sitemizde haberini bulabilirsiniz. Tenet, 17 Temmuz'da New York ve Los Angeles'taki sinemaların tümü açık olursa vizyona girecek. Aksi bir durumda ertelenecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington ve Robert Pattinson gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler