Terminator: Resistance 27 Dakikalık Oynanış Videosu

19.10.2019 17:39 Gazali Çetinkaya

 
Reef Entertainment, EGX 2019 etkinliğinde tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Terminator: Resistance için 27 dakika uzunluğunda yeni oynanış görüntüsü paylaştı.

Terminator: Resistance James Cameron'ın The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmlerine dayanan orijinal bir hikayeye sahip olacak ve kıyamet sonrası Los Angeles'ta, Judgment Day'den yaklaşık 30 yıl sonrasında geçecek.

Terminator: Resistance'ta oyuncular Jacob Rivers adlı yeni bir kahramanın rolünü üstlenecek. Resistance Pacific Division'da bir asker olan Jacob Rivers kısa sürede Skynet'in tehdidi tarafından yok edilmesi için hedef alındığını öğrenecek.

15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Canlı yayın kaydı olduğu için görüntü biraz düşük. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler