Terraria için Noel Güncellemesi Geliyor

13.12.2014 16:19 Ömür Gencer


      İki boyutlu keşfetme oyunu Terraria, oyun dünyasının başarılı yapımları arasında yer alır. Geliştirici ekip Terraria için bir noel güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.
 
      Bu güncellemeyle birlikte oyuna  yeni silah, zırh ve tüketilebilen eşyaların dahil olduğu 20 yeni eşya ekleniyor. Terraria oyuncularının görmek isteyeceği bu yeni eşyalar ne yazık ki oyunda kalıcı olmayacak. Güncellemenin getirdiği eşyalar 2014'ün son günü yani 31 Aralık'ta oyundan kaldırılacak.
 
     Yeniliklerin yanında güncelleme oyunun konsol sürümünde bazı düzeltmeler yapıyor. Oyunun Xbox One sürümüne yakınlaştırma özelliği ekleniyor. Terraria'nın PlayStation sürümüne ise PS4, PS3 ve PS Vita arasında cross-play desteği geliyor. Böylelikle oyunun bir sürümüne sahip olan oyuncular Terraria'yı diğer iki konsolda da oynayabilecek.
 
    Bahsettiğimiz bu güncelleme Xbox One ve Xbox 360 için 11 Aralık'ta yayınlanırken, PS4, PS3 ve PS Vita için 15 Aralık'ta çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: Re-Logic Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler