Tesco İngiltere Oyun Pazarının %20'sini İstiyor

15.10.2010 10:35 Alkan Adakaner


 
    Türkiye'ye 2003 yılında Kipa adıyla giren Tesco, İngiliz kökenli bir firma ve İngiltere oyun pazarında büyümek amacıyla büyük yatırımlar yapıyor. Tesco yetkilileri İngiltere oyun pazarının  %20'lik kısmınına göz koydu.
 
     Tesco'dan John Stanhope "Geçen yıl; yazılım, donanım ve bu çerçevedeki ürünlerde pazar payımızı ikiye katladık" sözleriyle firmalarının bu alanda ne kadar büyüdüğüne örnek verdi.
 
    2012 yılı itibariyle Tesco İngiltere oyun pazarının %20'lik kısmına hakim olmak istiyor. Eğer dedikleri gibi büyümeye devam ederlerse bu mümkün görünüyor. Oyun pazarının ne kadar büyüdüğünü ve firmalara ne kadar çok kâr sağladığını göz önüne alırsak Tesco'nun rakiplerini geçmek için çok çaba sarf etmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Bu alanda oldukça büyük firmalar var.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 29 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler