Test Drive Unlimited 2'den 2. Geliştirici Günlüğü

İlk oyundan sonra Test Drive Unlimited 2 için beklentiler çok daha büyük.
11.01.2011 16:30 Levent Polater

 
     Namco, open world yarış oyunu Test Drive: Unlimited 2 için ikinci geliştirici günlüğünü yayınladı. Eden Games yapımcılarının oyun hakkındaki açıklamalarını dinleyeceğiniz bu geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     İçinde oyun içi görüntüler de bulunan videoda yapımcılar oyunu yeni bir oyun motoru ile nasıl oluşturduklarını anlatıyorlar. Yapımın 90 model araçlarını da görebileceğimiz günlükte, oyunun geçtiği şehirleri ve gece-gündüz döngüsünü görmekteyiz.
 
    İlk oyun ile beklentileri bir nebze karşılayarak Xbox 360'a özel olan Test Drive Unlimited 2, ilk oyunun üstüne bir şeyler katarak ve çoğu eksiğini gidererek geliyor. 11 Şubat'ta Xbox 360 exclusive özelliğini bu sefer yitirerek PC, Xbox 360 ve PS3 platformlarına multiplatform olarak gelen TDU 2, bu senenin başında yarış oyunu sevenlere ilaç gibi gelecek.
 
    Test Drive Unlimited 2 - Dev Diary 2 Vidoesu Linki
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler