Test Drive Unlimited 2'nin Yeni DLC'si Şubatta

Test Drive Unlimited 2'den beklentiler çok yüksekti
09.12.2011 10:22 Alkan Adakaner

     Test Drive Unlimited 2 oyuncular tarafından pek beğenilmemişti. İlk oyunun hayranları bile bu oyunda eleştirecek çok fazla nokta buldu. Eden Games ise yeni içeriklerle bu oyunun dünyasını genişletmeye devam ediyor.
 
      Şubat ayında yayınlanacak ikinci indirilebilir içerik ile oyuna bir Harley ve iki Ducati'nin de aralarında bulunduğu motosikletlerin yanı sıra, 6 yeni araba, yeni görevler ve bölgeler eklenecek. Tabi satın alabileceğiniz yeni mobilyaları da unutmamak gerekiyor.
 
      Bu indirilebilir içeriğin fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ama geliştirici firma neden bu kadar geç böyle bir DLC çıkarıyor bilemiyoruz. Üstelik yeni Test Drive oyununun duyurusu bile yapıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler