Tetris Effect: Connected, 8 Ekim'de Switch'e Geliyor

13.08.2021 09:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Enhance Games, 8 Ekim'de Tetris Effect: Connected'i Nintendo eShop üzerinden Switch için yayınlayacağını duyurdu. Piyasaya sürüldüğü ilk iki hafta için yüzde 25 indirimle satışa sunulacak.
 
Tetris Effect: Connected şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store üzerinden PC ve Oculus Quest için kullanılabilir. 18 Ağustos'ta Steam platformuna da çıkış yapacak. 
 
Tetris® Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi. Standart bir ekranda (açık çözünürlükte ve sınırlandırılmamış kare hızında, Vsync devre dışı bırakılmış olarak) veya isteğe bağlı olarak, Oculus Rift ve HTC Vive üzerinde akıllara durgunluk verici 3D formatında tam özellikli şekilde oynanabilir. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1003590/Tetris_Effect_Connected/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tetris Effect: Connected Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Resonair Dağıtıcısı: Resonair Tür: Bulmaca Platform Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 37 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler