TheHunter: Call of the Wild, Epic Games Store'da Ücretsiz

26.11.2021 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Her perşembe ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store, bu hafta TheHunter: Call of the Wild ve Antstream - Epic Welcome Pack'i (eklenti) oyunculara dağıtıyor. Oyunları 2 Aralık Perşembe TSİ 19:00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
theHunter: Call of the Wild
 
Bu gerçekçi ve görsel açıdan nefes kesici açık dünyada benzersiz, sürükleyici bir av oyununu dene. Sürükleyici tek kişilik hikâyeye kendini kaptır veya en iyi av deneyimini arkadaşlarınla paylaş.
 
Epic Games Store sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/thehunter-call-of-the-wild
 
Antstream - Epic Welcome Pack
 
Oyun içinde kullanmak için 1.090 Gems kazan! Bu oyun içi para birimi oyun oynama, meydan okumalar ve sınırlı süreli turnuvalar için kullanılabilir! Gem ayrıca daha zor meydan okumaları açmak ve arkadaşlarına ve diğer oyuncularla sıra tabanlı PvP oynamak için kullanılabilir!
 
Epic Games Store sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/antstream-arcade--epic-welcome-pack

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler