The Ascent, Windows 10 Oyuncuları için Ray Tracing Desteği Aldı

09.08.2021 10:33 Mehmet Tandoğan

 
 
The Ascent, PC ve konsollar için piyasaya sürülen yeni bir siberpunk temalı co-op nişancı oyunudur. Oyun yakın zamanda piyasaya sürüldü ve büyük ses getirmeyi başardı. Şimdi ise oyuna yeni bir yama geldi.
 
Windows 10 veya Xbox Game Pass sürümünü oynayan oyuncular, Steam sürümünde mevcut olmasına rağmen Ray Tracing'in olmadığını fark ettiler. Ancak Neon Giant, PC için yayınlanan yeni bir yama ile bu eksikliği tamamen ortadan kaldırıyor. 
 
PC yama notları:
 
- Güncelleme sonrasında oyun normalden biraz daha geç açılacak. Bu, yama paketinin yüklenmesinden kaynaklı tek seferlik bir durum olacak.
- Ray Tracing ( Win10 - Xbox Games Pass - Windows Store) eklendi ve DX12 performansı arttırıldı.
- NPC'ler için iyileştirilmiş yükleme süreleri.
- Düşük sistemli PC'ler için CPU performans modu.
 
Yama ayrıca tüm platformlar için yeni kararlılık ve oynanış düzeltmeleri içeriyor. Tam yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Ascent Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Neon Giant Dağıtıcısı: Curve Digital Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler