The Ascent için Yeni Video Yayınlandı

22.07.2021 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, The Ascent için Neon Giant ekibiyle ARPG oyununu derinlemesine incelediği yeni bir video yayınladı. Neon Giant'ın kurucu ortakları Arcade Berg ve Tor Frick, Alexander Litvinov Fominski (Lead World Designer) ile birlikte oyunun dünya tasarımını, dövüşünü, oyuncu etkileşimlerini ve daha fazlasını inceliyor.
 
The Ascent, PC'de Ray Tracing ve DLSS'yi de destekleyecek. Neon Giant, oyunun yansımalarını ve gölgelerini geliştirmek için Işın İzlemeyi kullanacak. 
 
Oyun hakkında
 
The Ascent'in dopdolu dünyasını ve derinliklerdeki gecekondulardan lüks bölgelere kadar çok farklı bölgelerini keşfederken yeni müttefikler ve düşmanlar ile tanışıp ganimet bulun.
 
Yukarıya veya aşağıya nişan alın, silahları değiştirin, ölümcül gereçler kullanın, siper alın, yok edilebilir ortamları kendi avantajınıza kullanın ve yeni düşmanlarla yüzleştikçe taktiğinizi değiştirin.
 
Karakterinizi oyun tarzınıza uygun siber donanımlarla özelleştirin. Seviyeniz yükseldikçe yeni yetenek puanları kazanın ve düşmanlarınızı yaratıcı yöntemlerle alt etmek için çeşitli güçlendirmeler deneyin.
 
The Ascent 29 Temmuz'da çıkış yapacak.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Ascent Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Neon Giant Dağıtıcısı: Curve Digital Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler