The Boys'un Başrollerinden Jack Quaid, Scream 5'in Kadrosuna Katıldı

02.09.2020 18:46 Özgür Eroğlu

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyuncuları da yavaş yavaş belli oluyor. 
 
Scream 5, seriyi yeniden başlatan bir film olacak. Hem eski filmlerden oyuncular olacak hem de seriye yeni oyuncular eklenecek. Seride ilk kez gözükecek olan oyunculara da yeni bir isim eklendi. The Boys dizisinde Hughie Campbell rolünü oynayan, dizinin başrollerinden biri olan Jack Quaid, Scream 5'in kadrosuna eklendi.  
 
Filmin vizyon tarihi 14 Ocak 2022. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Oyuncu kadrosunda Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega,  Jack Quaid ve Melissa Barrera bulunuyor şimdilik.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler