The Callisto Protocol Ray Tracing Teknolojisine Sahip Olacak mı?

04.09.2022 12:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Striking Distance Studios tarafından geliştirilen ve KRAFTON tarafından yayınlanacak olan bilim kurgu temalı hayatta kalma aksiyon macera The Callisto Protocol hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen iki röportaja göre oyunda ışın izlemeli gölgeler ve ışın izlemeli yansımalar yer alacak.
 
Striking Distance Studios'un Baş Teknik Sorumlusu Mark James, IGN ile yaptığı röportajda  oyunun ışın izlemeli gölgelere sahip olacağını açıkladı. Başka bir deyişle Striking Distance ekibi, belirli alanlarda gölgeleri iyileştirmek için Işın İzleme teknolojisini kullanacak. 
 
Techradar ile yapılan diğer bir röportajda ise James, oyunun ışın izlemeli yansımalara sahip olacağını belirtti. Hatta geliştirme ekibi karakterlerin göz bebekleri için bile ışın izlemeli yansımalar kullanılacağını bildirdi. 
 
Tüm bu bilgiler ve açıklamalar ışığında oyunun PC'de hem Ray Tracing Shadows (ışın izlemeli gölgeler) hem de Ray Tracing Reflections'a (ışın izlemeli yansımalar) sahip olacağını söyleyebiliriz.
 
The Callisto Protocol , 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 22 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler