The Conjuring'in Üçüncü Filmi "Hayaletli Ev" Konulu Olmayacak

24.03.2020 11:53 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasında kaliteli korku yapımı bulmanın zor olduğu gibi film dünyasında da kaliteli bir film bulmak kolay değil. Son yıllarda The Conjuring serisi, korku filmi seven insanlar için başarılı sayılabilecek serilerden birisi. 
 
İzleyenlerin bileceği gibi The Conjuring kendi evrenini yaratmış durumda şu an. Valak ve Anabelle gibi karakterle sadece The Conjuring filmi dışında da aynı evrende geçen filmler yaptılar. The Conjuring filmlerinin temasının genel olarak "Hayaletli Ev" olduğunu söyleyebiliriz. Ancak filmin yazarı David Leslie Johnson-McGoldrick, üçüncü filmin bu şekilde olmayacağını söyledi.
 
Bu seferki hikaye filmin isminden de belli olduğu gibi "The Devil Made Me Do It" ya da Türkçesi ile "Katil İblis Davası". Davayı bilmeyenler için şu şekilde özetleyebiliriz: 1981 yılında Arne Cheyenne Johnson, ev sahibini öldürdü. Dava başladığında ise hem ailesi hem de kendisi, şeytan tarafından ele geçirildiğini ve cinayeti şeytanın yaptırdığını söyleyerek cezasından indirim istedi. Ancak hakim bu durumun geçerli bir sebep olmadığını söyleyerek, zanlıyı birinci derece cinayetten yargıladı.
 
The Conjuring 3 ise yine ana konuyu temel alıp korku filmine göre değiştirecektir. Film 11 Eylül 2020'de vizyona girecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler